Vi er mer og mer på nettet, og på mange nye måter. Lysvold Design elsker å delta i utviklingen – og ønsker både å  videreføre og skape nye gode opplevelser for kundene.

 

Det brukes mange flater  å lese websider med, og nettsidene blir optimalisert både til desktop, nettbrett og mobil. Å ha en mobiloptimalisert nettside er viktig for å å bli rangert høyt opp i søkemotoren Google.

 

Du som kunde får mulighet til å redigere online på nettsiden, uten bruk av tilleggsprogrammer.

TRYKKSAKER

LOGO / PROFIL

WEB

Den visuelle identiteten til et firma er viktig for å vise hvem man er og for å skille seg ut i markedet. Farger, fontbruk, bilder og former er med på å kommunisere og understreke verdier og image.

 

Om du er et nystartet firma som ikke har logo eller er et etablert firma som trenger en oppfriskning av logo eller profil kan jeg hjelpe til med det.

All grafisk hjelp og design av nye trykksaker, evt oppfriskning av eksisterende trykk kan jeg bistå med. Om det er bok, katalog, magasin, årsrapport, medlemsblad, rollup, popup eller visittkort kan jeg tilby rask og effektiv produksjon. Selve trykkingen kan jeg også formidle.